De Looijer Elektrotechniek : al méér dan 50 jaar

De Looijer Electrotechniek werd meer dan 50 jaar geleden (in 1953) opgericht door Thomas de Looijer. De eerste grote opdrachtgever in die tijd was de firma Kronenburg uit Hedel. De werkzaamheden betroffen vooral het ontwikkelen en verbeteren van de elektrische installatie van blus-auto's. In 1957 kwam er een winkel bij in radio, tv en huishoudelijke apparatuur. De bedrijfsnaam was vanaf toen: De Looijer Installatiebureau, radio en tv. De onderneming groeide snel uit tot een bedrijf met meer dan 10 werknemers. In 1998 werd de winkel gesloten en vanaf dat moment specialiseerde het bedrijf zich in het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties. Vandaag de dag is De Looijer met een team van 20 medewerkers vooral actief in het rivierengebied en soms (ver) daarbuiten.

U komt de Looijer op velerlei soorten bouwwerken tegen. Van woning tot kantoorcomplex, van bedrijfshal tot ziekenhuis en van school tot fabriek. Maar niet alleen ontwerpt en installeert De Looijer elektrotechnische installaties; ook het onderhoud aan een bestaande installatie is bij De Looijer in goede handen. De storingsdienst is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

Het jaar 1953: geen auto van de zaak, maar een fiets van de zaak. Met het geredschap in de fietstas en de bekabeling om het stuur.

Een team van De Looijer bezig met een groot project in een bedrijfshal.
Het aanleggen van "bouwstroom".

De Looijer is uiteraard in het bezit van het Kwaliteits Certificaat Waarborg Installateur en het Kwaliteits Certificaat Komo Instal BRL6000. Zo bent u er zeker van dat u de vakman inschakelt! Onder de knop Projecten treft u een willekeurige greep aan uit de vele projecten waarbij De Looijer de afgelopen tientallen de elektrotechnische installatie heeft verzorgd. Wat opvalt is de verscheidenheid aan projecten van groot naar klein. Mocht u na het bekijken van onze website nog meer willen weten over ons bedrijf, of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact op. We geven graag antwoord op al uw vragen.